Заліщицький відділ Чортківської філії Тернопільського ОЦЗ

Робота є! На Тернопільщині цьогоріч роботодавці 

пропонували 426 вакансій у сфері торгівлі

На ринку праці на фахівців у сфері торгівлі є постійний попит. З початку 2023 року роботодавці Тернопільщини мали потребу в 426 працівниках сфери оптової та роздрібної торгівлі (15% від усіх вакансій по області. З них майже половина вже укомплектовані службою зайнятості.

На 01.05.2023 в області є 143 вакансії у сфері торгівлі. З них, найбільше у роздрібній торгівлі (переважно це продаж продуктів харчування, напоїв та тютюнових виробів в магазинах). Зарплата – до 12 тис. гривень. 

Роботодавцям найбільше потрібні продавці продовольчих товарів (30 вакансій), продавці-консультанти (17), касири торговельного залу (8), менеджери зі збуту (7 вакансій), а також продавці непродовольчих товарів, представники торговельні, організатори із збуту, менеджери в роздрібній торгівлі, менеджери в оптовій торгівлі та ін. 

Якщо у Вас немає відповідної професії, за спрямуванням служби зайнятості професії касира торговельного залу (навчання 3-4,5 міс.) та продавця продовольчих (непродовольчих) товарів (навчання 3,5-5,5 міс.) можна здобути в Івано-Франківському, Львівському, Полтавському, Одеському, Рівненському центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. 

Фінансування витрат на навчання, проживання, медичний огляд та проїзд безробітних здійснюється за рахунок Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Професійне навчання можливе з використанням дистанційних технологій.

За більш детальною інформацією зверніться у Заліщицький відділ Чортківської філії Тернопільського обласного центру зайнятості, в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) або на «гарячу лінію» ОЦЗ 0635765756.

Зауважимо, що знайти вакансію можна через сервіси:

“Робота зараз. Державна служба зайнятості”: 

Чат-бот: @DCZWorkNowBbot  або https://t.me/DCZWorkNowBbot.

“Робота на Тернопільщині”

Чат-бот: @work_Ternopil_bot або https://t.me/work_Ternopil_bot

Єдиний портал вакансій (https://jobportal.dcz.gov.ua/)

Національний Кадровий Резерв (https://ukrnkr.in.ua/)

Якщо шукаєте роботу, заповніть анкету-резюме: https://docs.google.com/forms/d/12c4BSF0DPhGMTLFdRN_-yZDAmhkycGj4o069vvUx8yk/edit   

Заліщицький відділ Чортківської філії

Тернопільського обласного центру зайнятості (телефон 2-22-82)