ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЄКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТА

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЄКТУ РЕГУЛЯТОРНОГО АКТА

     Проєкт регуляторного акта – проєкт рішення  «Положення про порядок погодження режиму роботи об‘єктів торгівлі, ресторанного господарства, побутового обслуговування та іншого призначення на території Заліщицької міської ради»

 

          Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних і юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проєкт рішення міської ради «Про затвердження «Положення про порядок погодження режиму роботи об‘єктів торгівлі, ресторанного господарства, побутового обслуговування та іншого призначення на території Заліщицької міської ради», розроблений постійними депутатськими комісіями з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства, побутового і торгівельного обслуговування населення та благоустрою міста; з питань соціально-економічного розвитку, фінансів, бюджету та власності, виконавчим комітетом Заліщицької міської ради.

Проєкт рішення розроблений з метою врегулювання механізму забезпечення зручного для населення режиму роботи підприємств торгівлі, ресторанного господарства та надання послуг на території міської ради, створення сприятливих умов для відпочинку громадян, запобігання порушенням тиші, громадського порядку, іншим негативним наслідкам роботи підприємств.

Підставою для розробки проєкту рішення є Закони України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення», «Про захист населення від шкідливого впливу шуму, вібрації та інших фізичних факторів», «Про благоустрій населених пунктів».

Проєкт регуляторного акта – проєкт рішення разом із аналізом регуляторного впливу будуть оприлюднені на офіційному сайті Заліщицької міської ради www.zalrada.gov.ua в мережі Інтернет, не пізніше п’яти робочих днів з дня оприлюднення цього повідомлення в розділі “Документи міської ради. Регуляторна політика”.

Із текстом проєкту рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитись в Заліщицькій міській раді.

Зауваження та пропозиції у письмовій формі приймаються протягом місяця з дня опублікування проєкту регуляторного акта за адресою:  вул. С.Бандери, 40, м. Заліщики, Тернопільська область, 48600, тел. 2-14-93.

E:mail : 04058396@mail.gov.ua