Засідання виконавчого комітету

22 жовтня 2024 року під головуванням міського голови Івана Дрозда відбулося чергове засідання виконавчого комітету Заліщицької міської ради.

На порядку денному були розглянуті питання щодо виконання бюджету Заліщицької міської територіальної громади за 9 місяців 2024 року, внесення змін до бюджету на 2024 рік, а також питання техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Виступили начальник фінансового управління Марія Ливак та начальник відділу житлово-комунального господарства, інфраструктури та цивільного захисту населення Богдан Гуйван.

Також були затверджені розпорядження міського голови, розглянуті питання щодо надання дозволу на благоустрій прилеглої території та продовження терміну дії паспортів прив’язки для тимчасових споруд, призначених для підприємницької діяльності. Начальник відділу містобудування, архітектури та земельних відносин Олег Кидановський надав відповідні пояснення та коментарі стосовно цих питань.

Також розглянули низку питань, пов’язаних із наданням дозволів на укладення договорів дарування, проведення земельних робіт, а також тимчасового зберігання будівельних матеріалів та сільськогосподарської техніки.

Керуючий справами виконавчого комітету Павло Мирончук акцентував увагу на важливості дотримання всіх юридичних процедур та своєчасного вирішення питань, що стосуються благоустрою та житлово-комунальних потреб громади.

Міський голова Іван Дрозд підсумував, що всі розглянуті питання мають на меті сприяти подальшому розвитку громади, а також забезпечити належні умови для мешканців, підприємців та представників сільського господарства.