ПАРТНЕРСТВО ЗАРАДИ ЧИСТІШОГО МАЙБУТНЬОГО!

🔰Вчора Заліщицький міський голова Іван Дрозд зустрів делегацію з польського міста Ярослав. Основною метою зустрічі стало підписання партнерської угоди між КП “Заліщицький Водоканал” та PWiK Jarosław щодо реалізації спільного проєкту в рамках програми Interreg NEXT Poland – Ukraine 2021-2027.

✅Один з ключових напрямків нашого партнерства – реконструкція очисних споруд в м.Заліщики. Ми спільно працюватимемо для вирішення екологічних проблем, зокрема, покращення якості води в місті.

✅На реалізацію усіх запланованих заходів проєкту для нашої громади ЄС надасть понад 1 млн. євро грантових коштів, а міська рада забезпечить співфінансування.

🔰Спільний проєкт триватиме два роки. Крім реконструкції очисних споруд в м.Заліщики та будівництва каналізаційної мережі в м.Ярослав, передбачено ряд заходів, спрямованих на обмін кращими практиками, напрацювання нових підходів до управління водними ресурсами та підвищення обізнаності населення.

🤝Також, у рамках візиту, відбулася зустріч проєктних команд, що працюватимуть над реалізацією проєкту, на якій партнери обговорили спільні заходи та окреслили першочергові завдання.

🔰Це важливий крок у розвитку міжнародної співпраці, який став можливим завдяки самовідданій і цілеспрямованій роботі Заліщицька міська рада, КП «Заліщицький водоканал”,Відділ економічного розвитку та інвестицій, разом із польськими партнерами Dariusz Bukowski, PWiK Jarosław

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

#EU#funds Interreg NEXT Poland – Ukraine, #Заліщицька_міська_рада КП “Заліщицький Водоканал”, Dariusz Bukowski, PWiK Jarosław