День усиновлення

Цьогоріч День усиновлення в Україні відзначається 17 вересня, який співпадає з великим православним святом Віри, Надії, Любові і матері їхньої Софії.

Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей.

За сприянням міського голови Івана ДРОЗДА з нагоди відзначення Дня усиновлення у Тернопільській області, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, опікуни/піклувальники взяли участь в екскурсійно-пізнавальній поїздці до Марійського духовного центру “Зарваниця”.

Діти стали учасниками Святої Літургії у Соборі Зарваницької Божої Матері, учасників заходу привітали зі святом представники Тернопільської обласної військової адміністрації. Дорослі провели розмову на тему важливості родини у вихованні дітей, стану розвитку сімейних форм виховання.

Окрім того, цього дня діти мали можливість піднятися Хресною дорогою та помолитися в Українському Єрусалимі за мир в Україні.

👩‍💻Служба у справах дітей Заліщицької міської ради