Коли в людини є народ,

тоді вона уже людина.

© Ліна Костенко

💙Дорогі волонтери!💛

🇺🇦Прийміть щирі вітання з Міжнародним днем волонтера!

🔹Ви, наші волонтери, стали невід’ємною частиною нашої громади та її душі. Ваша безкорислива праця та неймовірна відданість зробили величезний внесок у підтримку та допомогу тим, хто потребує захисту та підтримки.

🔸За час повномасштабної війни волонтером став кожен українець –наші люди, як ніхто інший, знають про волонтерство все!

🔹Шукати по всьому світу бронежилети, дрони та тепловізори для захисників, купувати байрактари та супутник для української армії, плести маскувальні сітки, готувати тонни смачної їжі та відвозити на передову, знаходити потрібні ліки, здавати кров пораненим… І це лише частинка того, чим щодня займаються українські волонтери.

🔹Я щиро дякую кожній організації та кожному волонтеру за допомогу. Дякувати Богу, наша громада багата на таких добродіїв у різних його проявах, зокрема: благодійній кухні “П’ять хлібів”, проекту “Відкриті серця”, дівчатам і хлопцям, які опікуються «друзями нашими меншими» Допомога безпритульним тваринам, м. Заліщики, громадський рух по відновленню «Сонячного пляжу» та багато інших.

Дорогі волонтери! Ваша невтомна добровільна праця, активна життєва позиція, небайдужість й особиста відповідальність сповнюють впевненістю, що в нашого народу є велике майбутнє.

🔹Дякую вам за відданість, терпіння та нескінчену доброту.

🔸Бажаю міцного здоров’я та наснаги у ваших благородних справах.

Нехай ваша доброта повернеться до вас сторицею.

З повагою,

Міський голова Іван ДРОЗД