Звіт про результати проведення громадського обговорення з питань перейменування вулиці Миру в місті Заліщики, Чортківського району, Тернопільської області

Відповідно до протоколу №6 від 16.10.2023 року засідання комісії з упорядкування найменувань вулиць, розпорядження голови Заліщицької міської ради від 17 жовтня 2023 року №186-од «Про проведення місцевих (локальних) громадських обговорень щодо перейменування вулиці Миру в місті Заліщики, Чортківського району, Тернопільської області» виникла необхідність з’ясування
громадської думки з питання перейменування вулиці Миру в місті Заліщики, Чортківського району, Тернопільської області.
17 жовтня 2023 року на веб – сайті Заліщиьцої міської ради (http://zalrada.gov.ua/?p=5122) та в газеті «Колос» було опубліковано інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення під час розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиці Миру в місті Заліщики, Чортківського району, Тернопільської області.
Поштова адреса та адреса електронної пошти, строк і форма для подання пропозицій (зауважень): 04058396@mail.gov.ua до 17 листопада 2023 року. Суб’єкт, що вносить пропозицію щодо присвоєння назв (найменувань) об’єктам права власності: Заліщицька міська рада.
17 листопада 2023 року о 16:00 жоден громадянин з присутніх не зареєструвався в списку реєстрації учасників місцевих (локальних) громадських слухань щодо перейменування вулиці Миру в місті Заліщики, Чортківського району, Тернопільської області. Була подана колективна заява від жителів вулиці, про те що вони проти перейменування. Таким чином громадські слухання – не відбулись.