Громадські слухання

Про проведення громадського обговорення кандидатури старости Торськівського старостинського округу Заліщицької міської територіальної громади 

в селах Торське, Якубівка, Глушка

Розпорядженням Заліщицького міського голови «Про проведення громадського обговорення кандидатури старости Торськівського старостинського округу Заліщицької міської територіальної громади» від 30 жовтня 2023 року № 195-од було внесено на громадське обговорення жителів сіл Торське, Якубівка, Глушка кандидатуру старости ЛЕВЧУКА СЕРГІЯ ОЛЕКСІЙОВИЧА.

Громадське обговорення кандидатури старости Торськівського старостинського округу Заліщицької міської територіальної громади буде проходити у період з 01 по 07 листопада 2023 року шляхом оформлення підписних листів на підтримку кандидатури старости жителями Торськівського старостинського округу.

Опитування жителів сіл Торське, Якубівка, Глушка буде проводитись членами організаційного комітету з проведення громадського обговорення кандидатури старости Торськівського старостинського округу Заліщицької міської територіальної громади (організаційний комітет) шляхом заповнення опитувальних листів на підтримку кандидатури старости Торськівського старостинського округу.

Також з метою опитування максимальної кількості жителів старостинського округу процес опитування буде включати відвідування членами організаційного комітету місць проживання жителів старостинського округу.

В опитуванні братимуть участь громадяни України, які мають право голосу на виборах, зареєстровані на території відповідного старостинського округу. Для того, щоб узяти участь в опитуванні при собі потрібно мати паспорт громадянина України або інший документ, який посвідчує особу та на підставі якого можна ідентифікувати його місце реєстрації.

Опитування на території округу триватиме до 07 листопада 2023 року включно.

  Додаткову інформацію про проведення громадського обговорення можна отримати за телефоном 03554-2-12-31, електронним листуванням на електронну поштову адресу 04058396@mail.gov.ua.