Інформаційне повідомлення

 про проведення місцевих (локальних) громадських обговорень щодо перейменування вулиці Миру в місті Заліщики, Чортківського району, Тернопільської області

Дата, час і місце проведення та місце реєстрації учасників: громадське обговорення у формі громадського слухання буде проводитись 17 листопада 2023 року о 18:00 на перехресті вулиць Сагайдачного та Миру.

Організатор: організаційний комітет з місцевих (локальних) громадських обговорень щодо перейменування вулиці Миру в місті Заліщики, Чортківського району, Тернопільської області.

Ініціатор: Заліщицький міський голова, відповідно до рекомендацій комісії з упорядкування найменування (перейменування) вулиць, провулків, проспектів,площ, парків,скверів та інших споруд, розташованих на території Заліщицької міської об’єднаної територіальної громади.

Предмет: з’ясування громадської думки з питання перейменування вулиці Миру в місті Заліщики, Чортківського району, Тернопільської області.

Поштова адреса та адреса електронної пошти, номер телефону і строк для подання пропозицій (зауважень): вул. С.Бандери,15”Б”, м.Заліщики, 48601, тел.(03554) 2-12-31, тел./факс 2-17-81, E–mail : 04058396@mail.gov.ua 

Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає. Юридичні особи подають пропозиції у письмовій формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження. Анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Пропозиції подаються до 17 листопада 2023 року.

Відповідальною особою за своєчасну і якісну підготовку громадських слухань визначено першого заступника міського голови Романа КРАСНЮКА 

тел.(03554) 2-12-31.

Ознайомитись з матеріалами громадських слухань можна: на третьому поверсі приміщення Заліщицької міської ради у відділ юридичного забезпечення апарату виконавчого комітету Заліщицької міської  ради, за адресою м.Заліщики, вул.С.Бандери, 15 Б, з понеділка по п’ятницю з 8.00 по 16.00 (у робочі дні).

Контакти (телефон, електронна адреса) за якими можна отримати додаткову інформацію про проведення громадських слухань: (03554) 2-12-31, 

тел./факс 2-17-81, E–mail : 04058396@mail.gov.ua

Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського   обговорення: до 01 грудня 2023 року, на офіційному сайті Заліщицької міської ради та газеті «Колос».

Право голосу на громадських слуханнях мають громадяни, які на законних підставах постійно проживають на території відповідного населеного пункту (вулиці) та яким на день проведення громадських слухань виповнилось 18 років.

Учасникам слухань необхідно мати при собі документ, який посвідчує особу та містить відомості про місце її проживання (реєстрації).