З ДНЕМ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ ПРИВІТАЛИ ПРАВООХОРОНЦІВ ГРОМАДИ.

Повага та довіра громадян – найголовніша оцінка діяльності правоохоронних органів. Сьогодні кожен поліцейський з честю виконує свій службовий обов’язок, охороняючи життя та спокій громадян, стоячи на варті законності та правопорядку у суспільстві, без чого неможливий подальший розвиток нашої держави. Попереду Перемога, а значить багато справ. Важка поліцейська праця вимагає чесності, високого професіоналізму та самовідданості.

4 липня – День Національної поліції України. З нагоди професійного свята у Відділення поліції 4 – м. Заліщики Чортківського районного відділення поліції головного управління національної поліції в Тернопільській області відбулося урочисте зібрання. З привітаннями та цінним подарунком у віділення поліції завітав Роман КРАСНЮК перший заступник міського голови.

Роман Петрович подякував правоохоронцям за сумлінне виконання службових обов’язків та готовність прийти на допомогу тим, хто її потребує.

Побажав, щоб професійні зусилля були нагороджені повагою і довірою кожного громадянина, а міцне здоров’я та благополуччя стали непохитною основою зростання подальших професійних успіхів, а також мирного неба!