Сьогодні, 26 травня, відбулось засідання виконавчого комітету міської ради, яке провів міський голова Іван ДРОЗД. Під час засідання було розглянуто низку питань щодо забезпечення життєдіяльності громади.

У рамках засідання ухвалено рішення, що стосувались захисту прав дітей, благоустрою та комунальної сфери, майнових питань.

– про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Заліщицької міської ради в новій редакції;

– про стан державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень в Заліщицькій міській раді інформувала – начальник відділу ЦНАП – Мирослава ТРИЮДА;

– про затвердження зведених кошторисних розрахунків вартості об’єкта будівництва «Поточний ремонт прибудинкової території та про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості об’єкта будівництва «Поточний ремонт дорожнього покриття по вулицях громади.

– про затвердження акта приймання – передачі справ в архівний відділ;

– про внесення змін в Перелік другого типу об’єктів, що належить до комунальної власності Заліщицької міської ради для передачі майна в оренду без проведення аукціону інформував – керуючий справами виконавчого комітету – Павло Мирончук.

Також виконавчий комітет прийняв ряд інших важливих рішень, направлених на забезпечення стабільної життєдіяльності громади в сучасних умовах.