У Заліщицькій громаді відбулася зустріч з представницями та представниками громадської організації ТМЖК “Відродження нації” На зустрічі були присутні керівництво громади, заступник міського голови, представники управління соціального захисту та надання соціальних послуг, начальник та спеціаліст служби у справах дітей, працівники КУ «Центр надання адміністративних послуг».

Спілкувалися про взаємодію під час реалізації проєкту «Забезпечення комплексного реагування у сфері захисту осіб, які постраждали від торгівлі людьми, експлуатації чи гендерно-зумовленого насильства у воєнний час у Тернопільській області».

Проєкт націлений на забезпечення комплексного реагування та захист осіб, постраждалих від торгівлі людьми, експлуатації чи гендерно-зумовленого насильства.

Мета робочої зустрічі: покращення взаємодії, вивчення ситуації в громаді, виявлених вразливих з числа ВПО та місцевого населення для надання їм допомоги, підвищення рівня усвідомлення проблеми торгівлі людьми, експлуатації та гендерно-зумовленого насильства.

Проєкт втілюється завдяки Представництву Міжнародної організації з міграції, Агенству США з міжнародного розвитку USAID Ukraine – USAID Україна Уряду Ліхтенштей.

Оксана Шлюсар , директорка з розвитку ГО «ТМЖК «Відродження нації», асистентка проєкту наголосила: «Ця ініціатива зосереджена на комплексному втручанні: виявленні, переспрямуванні та наданні допомоги вразливим категоріям населення, зокрема постраждалим від торгівлі людьми, експлуатації та гендерно-зумовленого насильства, що дуже важливо. Проєкт дасть змогу відновити і збільшити спроможність спеціалізованих і неспеціалізованих надавачів соціальних послуг у допомозі найбільш вразливим групам населення».

В рамках проєкту, що втілюється громадською організацією «ТМЖК «Відродження нації» передбачена безкоштовна юридична та психологічна допомога вразливим категоріям населення України.

Так, юридичні консультації надає:

Michael Obolentsev 050 138 55 08

Психологічні консультації:

Olena Polyakova 095 749 43 35