Заліщицька районна філія Тернопільського ОЦЗ

                                                                   

215 жителів Заліщанщини знайшли роботу 

за сприяння служби зайнятості

На початок вересня 2022 року роботодавці Заліщанщину мають потребу у водіях, кухарях, продавцях, підсобниках, швачках; постійно є робота для лікарів та медичних працівників. Загалом від початку року служба зайнятості Заліщанщини пропонувала шукачам роботи 254 вакансії. Це дало можливість знайти постійні місця праці  для 215 краян, з них 8 внутрішньо переміщеним особам. 

65 осіб брали участь в громадських та інших роботах тимчасового характеру. Після завершення цих робіт третина – змогли працевлаштуватися. 

Профпідготовку та підвищення кваліфікації за направленнями служби зайнятості пройшли 53 безробітних, що допомогло більшості з них знайти місця праці. 

За 8 місяців 2022 року в Заліщицькій районній філії  соціальними послугами зі сприяння у працевлаштуванні скористалися 669 осіб, з них 595 були визнані безробітними, з їх числа 42 особи – переселенці. 

На 1 вересня 2022 року через службу зайнятості Заліщанщини продовжують пошук місць праці для 191 безробітного. Із них 56,5% – жінки, 31,4% – молодь до 35 років, 10,5% – переселенці. 

Зауважимо, що подати або знайти вакансію можна через сервіси:

“Робота зараз. Державна служба зайнятості”. 

Чат-бот: @DCZWorkNowBbot  або https://t.me/DCZWorkNowBbot

Канал: @DCZWorkNow або https://t.me/worknowdcz .

“Робота на Тернопільщині”

Чат-бот: @work_Ternopil_bot або https://t.me/work_Ternopil_bot

Канал: @work_in_Ternopil_region або https://t.me/work_in_Ternopil_region

Єдиний портал вакансій

Роботодавці можуть подати вакансію через Google-форму: http://surl.li/bzqvd 

Шукаєте роботу? Заповніть анкету-резюме можна за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/12c4BSF0DPhGMTLFdRN_-yZDAmhkycGj4o069vvUx8yk/edit   

За більш детальною інформацією зверніться у місцевий підрозділ служби зайнятості Тернопільщини або в Telegram: @DCZ19_Ternopil (https://t.me/DCZ19_Ternopil) чи https://web.telegram.org/z/#5134509646.

Відділ надання соціальних послуг 

 Заліщицької районної філії Тернопільського ОЦЗ

(тел. 2-15-97)