Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення під час розгляду питання зміни назви (перейменування) вулиці 40 років Перемоги м. Заліщики Чортківського району Тернопільської області

  1. Організатор громадського обговорення: Заліщицька міська рада.
  2. Пропозиції та обґрунтування щодо присвоєння назви (найменування) об’єкта права власності: пропонується змінити назву вулиці40 років Перемоги м. Заліщики Чортківського району Тернопільської області, відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів а Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».
  3. Суб’єкт, що вносить пропозицію щодо присвоєння назв (найменувань) об’єктам права власності: Заліщицька міська рада.
  4. Строк проведення заходів з громадського обговорення: громадське обговорення у формі громадського слухання буде проводитися 09 серпня 2022 року  о 18:00 за адресою м. Заліщики, вул. 40 років Перемоги, 73 (біля центрального входу на міський стадіон «Дністер»).
  5. Поштова адреса та адреса електронної пошти, строк і форма для подання пропозицій (зауважень): пропозиції (зауваження) подаються на адресу електронної пошти: 04058396@mail.gov.ua  до 08 серпня 2022 року.

6. Пропозиції (зауваження) подаються у письмовій формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає; юридичні особи подають пропозиції у письмовій формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження; анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

  • Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення: м. Заліщики, вул. С. Бандери, 15 Б04058396@mail.gov.ua. тел. 0 (3554) 21231.
  • Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського   обговорення: до 08 вересня 2022 року, на офіційному сайті Заліщицької міської ради.