«Про затвердження розрахунку тарифів на послуги міського автомобільного транспорту»

Повідомлення

про оприлюднення проекту регуляторного акту – проекту рішення

Заліщицької міської ради:

 

  • «Про затвердження розрахунку тарифів на послуги міського автомобільного  транспорту»
  • Згідно ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003р. з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, повідомляємо про оприлюднення вищенаведеного проєкту рішення та аналізу регуляторного впливу до нього.

Розробник проекту – виконавчий орган Заліщицької міської ради.      Основною метою регуляторного акту є встановлення економічно обґрунтованого розміру тарифу на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування, що надасть можливість стабілізувати роботу перевізника, який працює у сфері пасажирських перевезень, вчасно виплачувати заробітну плату, сплачувати податки до бюджету, поновлювати основні фонди та  забезпечить регулярність руху автобусів на міських маршрутах, підвищить якість надання послуг з перевезень пасажирів.

Зауваження та пропозиції щодо проекту рішенння будуть прийматися упродовж одного місяця з дати оприлюднення на офіційному сайті Заліщицької міської ради за посиланням: http://zalrada.gov.ua/ в розділі «Регуляторна політика».

Також свої пропозиції та зауваження можна надати в письмовій формі до Заліщицької міської ради (вул. С.Бандери, 15-Б, м. Заліщики, Тернопільська область, 48600 чи електронною адресою: 04058396@mail.gov.ua) для узагальнення та подання на розгляд виконавчого комітету Заліщицької міської ради.

 

Керуючий справами

виконавчого комітету                                                     Павло МИРОНЧУК