29 вересня - 2 жовтня 2021

До уваги керівників сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств!

      З 29 вересня по 02 жовтня 2021 року в м. Кропивницький Кіровоградської області відбудеться виставка „AgroExpo”, яка є найбільшою агропромисловою виставкою в Україні, входить в ТОП 10 найбільших аграрних виставок Європи та має площу 125 тис. м². В її експозиціях представлені найновітніші зразки вітчизняної та зарубіжної техніки, обладнання для агропромислового комплексу, засоби захисту рослин, посівний матеріал, а також племінні породи тварин та птиці.

Головними тематичними розділами Виставки „AgroExpo” є тваринництво, рослинництво, транспорт і спецтехніка, тара і упаковка, будівництво та альтернативна енергетика в агропромисловому комплексі, екологія і переробка відходів, присадибне господарство, лісове господарство.

У рамках Виставки експонується широка номенклатура продукції відомих світових брендів машинобудування, таких як John Deere, Claas, Case, New Holland, Lemken, Fendt, Väderstad, Pöttinger, Horsch, Kuhn, JCB, Amazone, MaterMacc, Гомсельмаш, а також продукція, товари та послуги понад 500 провідних виробників України. На окремому полігоні загальною площею 70 тис. м² проводяться демонстраційні покази сільськогосподарської техніки. Традиційно під час Виставки „AgroExpo” проходитиме „Покровський ярмарок”, у рамках якого відвідувачі мають можливість ознайомитись з унікальними експозиціями громад Кіровоградщини, відвідати ярмарок розпродаж сільськогосподарської продукції та товарів декоративно-ужиткового мистецтва майстрів з усіх куточків України.

З метою недопущення поширення гострої респіраторної хвороби COVID – 19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, Виставка „AgroExpo”, буде проходити з дотриманням відповідних протиепідемічних заходів.

Більш детальна інформація про Виставку „AgroExpo” розміщена на вебсайті: www.ukragroexpo.com.