f1741f030c165f17e71b8989feb851b2-816x461

Відповідно до Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Заліщицької міської ради Тернопільської області Заліщицька міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора  загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів с. Блищанка.

  1. Найменування і місцезнаходження закладу загальної середньої освіти:
    • загальноосвітня школа І-ІІ ступенів с.Блищанка Заліщицької міської ради Чортківського району Тернопільської області;
    • вул. Шкільна, с. Блищанка, Чортківський район, Тернопільська область, 48644.

 

  1. Найменування посади та умови оплати праці:директор, посадовий оклад, відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ» від 26 вересня 2005 року № 557, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 03 жовтня 2005 року за № 1130/11410, зі змінами та доповненнями, надбавки та доплати відповідно до постанови КМУ №373 від 20.03.2011, постанови КМУ  № 78 від 31.01.2001, можливі надбавки відповідно до постанови КМУ «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та окремих галузей бюджетної сфери від 30 серпня 2002 року №1298, зі змінами та доповненнями.
  2. Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу, відповідно до Закону України «Про повну загальну середню освіту»:
    посаду керівника закладу загальної середньої освіти може обіймати особа, яка є громадянином України, має вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста) та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний та психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних  обов’язків.

4.Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади директора  загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів с. Блищанка претенденти подають такі документи:

– заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

– автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

– копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;

– копію документа про вищу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);

– документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

– копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;

– довідку про відсутність судимості;

– медичні довідки;

– мотиваційний лист, складений у довільній формі.

Особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та /або моральні якості.

5.Зазначені документи подаються особисто до конкурсної комісії  протягом 30 календарних днів (з 10.09.2021 року по 09.10.2021 року) з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу за адресою: м. Заліщики, вул. Ст. Бандери 15б, 3 поверх. Додаткова інформація за телефоном: 2-24-53.

6.Дата та місце проведення конкурсу:
•  22 жовтня 2021    року за адресою: вул. С.Бандери, 15б, м.Заліщики, Чортківський район, Тернопільська область, Заліщицька міська рада.

Іспит складається державною мовою.

Складові та тривалість конкурсного відбору:

– письмове тестування на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти (Закони України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту»);

– письмове вирішення ситуаційних завдань;

– публічна презентація перспективного плану розвитку загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів с.Блищанка;

– надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації.