Заліщицька районна філія Тернопільського ОЦЗ

novoe-logo14_14_300dpi-1024x1024

На Заліщанщині зарплату 20 тис. грн пропонують

інженеру – будівельнику. Є робота й для осіб з інвалідністю

З початку 2021 року через службу зайнятості Тернопільщини 72 роботодавця шукали працівників на 275 вакансій. Серед них половина – із заробітною платою від мінімальної до середньої по області, 17,3% вище середньої по області. Про це повідомив заступник директора Заліщицької районної філії Віталій Данюк.

Так, зарплату у 20 тис. грн пропонують інженеру – будівельнику, 14 тис. грн. – машиністу автогрейдера, 7 тис. грн.-  слюсару з механоскладальних робіт, 7,2 тис. грн. налагоджувальнику технологічного устаткування (електронна техніка).

За видами економічної діяльності роботодавці найбільше потребували працівників в новостворених громадах, в переробній промисловості, у сфері торгівлі та сільському господарстві.

Найбільший попит на сьогодні мають: трактористи, водії, підсобники, спеціалісти держслужби (місцевого самоврядування), бухгалтери,  укладальники-пакувальники, овочівники продавці продовольчих товарів, слюсарі з механоскладальних робіт.

На 27 липня 2021 року на Заліщанщині 19 актуальних вакансій, з них 2 – для осіб з інвалідністю (менеджер (управитель) із збуту, механік). Середній розмір заробітної плати у них становив 8040,00 грн.

 

Відділ надання соціальних послуг Заліщицької районної філії    

Тернопільського обласного центру зайнятості (тел. 2-15-97)