09b87d8495c8cf32b64735c816312dfe_xl

Про оприлюднення проекту регуляторного акту – проекту рішення Заліщицької міської ради:

· « Про затвердження правил розміщення зовнішньої реклами на території Заліщицької міської територіальної громади»
Згідно ст. 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003р. з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, повідомляємо про оприлюднення вищенаведеного проекту рішення та аналізу регуляторного впливу до нього.
Розробник проекту – виконавчий орган Заліщицької міської ради. Основною метою регуляторного акту є запровадження чітких, ефективних та впорядкованих процедур видачі дозволу на розміщення зовнішньої реклами (відмови у видачі); анулювання дозволу на розміщення зовнішньої реклами, його переоформлення, продовженням строку дії та внесення змін у дозвіл; сплати за тимчасове користування місцем розміщення засобу зовнішньої реклами; враховуючи вимоги Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» від 11.09.2003 р. №1160-IV.
Зауваження та пропозиції щодо проектів рішень будуть прийматися упродовж одного місяця з дати оприлюднення на офіційному сайті Заліщицької міської ради за посиланням: http://zalrada.gov.ua/ в розділі «Регуляторна політика».
Також свої пропозиції та зауваження можна надати в письмовій формі до Заліщицької міської ради (вул. С.Бандери, 15-Б, м. Заліщики, Тернопільська область, 48600 чи електронною адресою: 04058396@mail.gov.ua) для узагальнення та подання на розгляд сесії Заліщицької міської ради.