roz

ЗАЛІЩИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

м. Заліщики, Тернопільської області

 РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від “ 29 ” жовтня 2020 р.                                                                                     № _____

Про скликання шістдесят сьомої позачергової сесії

Заліщицької міської ради сьомого скликання

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»:

  1. Скликати шістдесят сьому позачергову сесію Заліщицької міської ради сьомого скликання 02.11.2020 р. о 10:00 годині на центральному майдані м. Заліщики (поблизу Заліщицької міської ради).
  1. На розгляд сесії винести наступні питання:
  2. Про обрання секретаріату сесії.
  3. Про внесення змін і доповнень до рішення сесії міської ради від 23 грудня 2019 року №2167 «Про міський бюджет міста Заліщики на 2020 рік».
  4. Про затвердження протоколів та протокольних рішень комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Заліщицької міської ради спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (COVID-19).
  5. Різне.
  1. На сесію запрошуються депутати всіх рівнів, які проживають на території міста, керівники підприємств, установ, організацій, представники засобів масової інформації.

Міський голова                                                                       А.В. КВАЧ